26.8.12

EELTEADE: Ulvi Haagensen, näitus Hop galeriis 31.08.–18.09.2012








Ulvi Haagensen

Iga päev

Hop galeriis 31.08.–18.09.2012


Ulvi Haagenseni töö seisab ühe jalaga joonistamise ning teisega illusiooni ja skulptuuri ääremaadel. Oma huvi igapäevase ja koduse elu nüansside vastu väljendab ta mängides 2D ja 3D väljendusvahenditega.

“Iga päev” võtab aluseks lihtsa kanga riputamise motiivi, et uurida joont ja vormi, vihjates samaaegselt narratiivile, mis võiks meid kõiki inimlikul ja isiklikul tasandil puudutada. Lihtsad keevitatud terasjooned loovad rahuliku, ootust väljendava tunde, otsekui narratiiv oleks korraks peatunud ning leiaksime end luksuslikust hetkest enne selle jätkumist.

Ulvi Haagensen sündis 1964. aastal Sydneys, Austraalias. Nüüd ta elab ja töötab Tallinnas ning on Eesti Kunstiakadeemia õppejõud. Ta omandas kujutava kunsti bakalaureusekraadi Sydney Kunstiinstituudis ning magistrikraadi Sydney New South Walesi Ülikoolis Kaunite Kunstide Kolledžis.


Esindab Defiance Gallery, Sydney , www.defiancegallery.com



--
Hop galerii asub vanalinnas, Hobusepea tänaval endises Joseph Kopfi kullasepaäri majas, kõrvuti mitme kunstigaleriiga ning Tarbekunsti- ja Disainimuuseumi vahetus läheduses.

www.eaa.ee/hop/

Avatud N-T 11-18
Suletud kolmapäeval ja riiklikel pühadel
Sissepääs tasuta

No comments:

Post a Comment